Tjänster

Över 30 års kombinerad erfarenhet och expertis


.

Utvändig målning

Att måla utsidan av ditt hus förändrar inte bara utseendet på ditt hem utan kan till och med öka dess värde.

En nymålat yta skyddar dessutom dina väggar mot väder och vind.


Att måla om huset i tid är viktigt. Väder och vind sliter på husfasader och målning av ett hus är en bra investering för att hålla fasaden i gott skick.
Underarbetet är väldigt viktigt när det kommer till att måla sitt hus. Att inte behandla sin fasad på rätt sätt kan ge dolda skador i framtiden. Noggrann tvättning, skrapning och grundmålning av trärena ytor lägger grunden för en frisk och beständig fasad.


När underarbetet är gjort så kommer man till det roliga – att välja kulör och måla färdigt sitt hus.
Hur vill Ni måla ert hus? Klassiskt rött med vita knutar? Modernt ljusgrått? Stilrent helvitt? Eller kanske något helt annat?


Vi hjälper er med allt på vägen, från besiktningen av fasaden, val av produkter och kulör till att utföra själva arbetet.

Microcement

"EN KÄNSLA AV ÄKTA BETONG"

...en tunn cementbaserad beläggning med känsla och utseende som betong. Kan läggas på nästan alla ytor, som golv, väggar, trappor och möbler. Väldigt populärt att göra om badrum med.


Invändig målning


Att måla om i sitt hus eller sin lägenhet kan göra enorm skillnad. Gamla, slitna rum kan många gånger bli som nya efter ett grundligt och professionellt jobb.


När man målar om är det av högsta vikt att man har en plan och gör jobbet ordentligt från grunden. Behöver tapeter rivas? Hur mycket spackling behövs? Behöver man lägga primer på väggarna? Hur gör man i våtutrymmen? Vilka produkter ska man använda?

Sådana frågor, och många därtill, bör bedömas av något med expertis, annars riskerar man att stå med otillfredsställande resultat och kanske till och med vara tvungen att riva ner allt och börja om.


Är det dags att renovera lägenheten eller fräscha upp några rum i huset?


Vi hjälper er med hela processen, från besiktning och bedömning av vad som behöver göras, att välja ut produkter, till jobbet och färdigt resultat.